ADANA / YÜREĞİR - Kiremithane Şehit Kadir Görgülü İlkokulu

Kiremithane Şehit Kadir Görgülü İlkokulu

Selahattin Eyyubi Mh. 3844 sk. No5 Yüreğir / Adana
Vizyon
KÜRESELLEŞEN DÜNYADA ÖĞRENCİLERİMİZİ ÇAĞDAŞ UYGARLIK SEVİYESİNİN ÜZERİNE ÇIKARACAK BİR EĞİTİM ÖĞRETİM ANLAYIŞIYLA ÖRNEK VE LİDER BİR EĞİTİM KURUMU OLMAKTIR.
Misyon
GELİŞİME AÇIK KADROMUZ VE SAHİP OLDUĞUMUZ DONANIMLA ÖĞRENCİLERİMİZİ ; ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI MİLLİ DEĞERLERİMİZİ BENİMSEYEN VE KORUYAN , KENDİNİ GELİŞTİREBİLEN SOSYAL HAYATA VE YÜKSEK ÖĞRENİME HAZIR ÇAĞDAŞ LAİK VE SAYGIN BİR GELECEK TOPLUMU YETİŞTİRMEKTİR.
Başarılar
OKULUMUZDA DUYARLI PERSONELİMİZ İLE BİRLİKTE HER GÜN DAHA İYİYE VE GÜZELE DOĞRU ATILIMLAR GERÇEKLEŞTİRMEKTEYİZ.MUTEVAZİ VE GAYRETLİ PERSONELİMİZE, DUYARLI VELİLERİMİZE VE BUNUN YANISIRA İÇ VE DIŞ TÜM PAYDAŞLARIMIZA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKURU BİR BORÇ BİLİRİZ.
Kozan Yolu-Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Dadaloğlu Kavşağı
Selahattin Eyyubi Mh. 3844 sk. No:5 Yüreğir / Adana
0 KM. - Merkez
FİZİKSEL ETKİNLİK OYUNLARI,SATRANC KURSU,OKUMA YAZMA KURSLARİ