ADANA / YÜREĞİR - Kiremithane Şehit Kadir Görgülü İlkokulu

Nis

TBMM'nin açılışının 104. yıldönümü kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını velilerimizin de katılımı ile coşkuyla kutladık. Emeği geçen arkadaşlarıma,velilerime ve öğrencilerime teşekkür ediyorum.

Mrt

İSTİKLAL MARŞINI EN GÜZEL BEN OKUYORUM YARIŞMASI İL FİNALİNDE ÖĞRENCİMİZ ECRİN ÇİÇEK VE EKİBİ ADANA ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR.TEBRİK EDİYORUZ.ÖĞRENCİLERİMİZİ VE ÖĞRETMENLERİ AYŞE ELÇİN AYDIN'I TEBRİK EDİYORUZ.

Ock

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI DOLU DOLU GEÇTİ.ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ HAFTA BOYUNCA ÇOK GÜZEL ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRDİLER.

Ock

Öğrencilerimiz ve velilerimizin temin ettiği yöresel kültürümüze ait ürünler sergilendi.Acilisa katılan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Emin Dalak  ile  Şube Müdürü Uğur Şahin'e  ve emek veren Seniye Metlioglu ve Ayşe Elçin Aydın öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personeli Ayhan ÇİNKILIÇ tarafından Yeşilay/teknoloji bağımlılığı konulu seminer verildi.

Kas

Ülkemizin kurtarıcısı,Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölümünün 85. yılında rahmet ve minnetle andık.

Kas

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU YAPILDI VE YENİ YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLAMA PROGRAMI ÇOŞKU İLE KUTLANDI

Ekm

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNDE OKULUMUZ KEDİSİ "KEDO" ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRARAYA GELDİ.

Eyl

UNICEF  GÖÇ İDARESİ İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE ETKİNLİK DÜZENLENDİ. ÖĞRENCİLERİMİZ ZIP ZIP, KAY KAY, PALYOÇO  EŞİLİĞİNDE MÜZİK VE OYUNLARLA UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR.

Eyl

HER SABAH SPORLA GÜNE BAŞLIYORUZ. ATATÜRK'ÜN DEDİĞİ GİBİ "SAĞLAM KAFA SAĞLAM VUCUTTA BULUNUR"

Eyl

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI İTİBARİYLE İLKÖĞRETİM HAFTASINI SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZLE KUTLADIK.

Ara

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülmekte olan eTwining Faaliyeti kapsamında 2022 yılına ait eTwinning Matematik Seferberliği Çalıştayının 24-26 Kasım 2022 tarikleri arasında Antalya'da yapılması planan eğitimi başarı ile tamamlanmıştır.

eTwinning Faaliyeti kapsamında yürütülecek olan bu çalıştaya davet edilen öğretmenler Temel Eğitim aşamasında görev yapan ve (2020-2021-2022 yılları içerisinde) Ulusal/Avrupa Kalite Etiketi almış olan Matematik içerikli projesi olan öğretmenler arasından seçilmiştir.

Okulumuzu "Minikler Eğlenceli Matematikle Öğreniyor" adlı projesi ile temsil eden "Züleyha KILIÇ" öğretmenimizi tebrik ediyor ,başarılarının devamını diliyoruz.

May

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  BAHAR ŞENLİĞİ VE KERMESE TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR

May

OKULUMUZUN SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ